-

Word vriend!

Word vriend van Pictura

Geef U zelf een mooi cadeau en steun ons!

Omdat donaties voor ons onmisbaar zijn om ons prachtige rijksmonument te onderhouden en daarnaast culturele activiteiten en interessante exposities te organiseren, biedt Pictura zijn donateurs als dank de volgende voordelen: 

  • vrije toegang tot alle exposities
  • u ontvangt onze digitale nieuwsbrieven met de allerlaatste nieuwtjes
  • elk jaar uitnodiging voor een speciale bijeenkomst voor vrienden waarin de verdieping over een cultureel onderwerp centraal staat
  • het boek over de historie van Pictura als welkomstgeschenk
  • elk jaar organiseren wij een ‘verdiepende’ bijeenkomst voor onze vrienden

Een bijdrage van tenminste € 30,- per jaar is voldoende om het podium in stand te houden en de Groningse kunst en kunstenaars onder de aandacht te brengen. Voor 45 kunt u altijd een vriend(in) of partner meenemen. Een hogere bijdrage mag natuurlijk ook. Wij zijn u dankbaar.

Fiscale aspecten van uw gift aan Pictura

Het Kunstlievend genootschap Pictura is een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dat betekent dat uw donatie als gift kan worden aangemerkt. Het bedrag van de gift mag voor de berekening van de giftenaftrek worden verhoogd met 25%, natuurlijk binnen de voorwaarden die de belastingwetgeving daaraan stelt zoals een drempel van 1% van het drempelinkomen.

Aanmelden: U kunt dit doen door minimaal € 30,- overmaken op rekening: IBAN NL43 ABNA 044 64 57 418 t.n.v. Kunstlievend Genootschap Pictura te Groningen onder vermelding van ‘Nieuw lid’ en uw mailadres. Via de mail houden wij u op de hoogte houden van onze exposities en andere activiteiten.

U kunt ook zelf een mail sturen naar: info@pictura-groningen.nl

In februari doen wij u een verzoek om uw jaarbijdrage over te maken. Als u na 1 oktober een bijdrage betaald, dan geldt de vriendschap tot het einde van het volgend jaar.