Wintersalon Pictura
pict-min

De Pictura Wintersalon: inschrijving geopend. Met de Wintersalon 2023 wil ons Kunstlievend Genootschap professionele beeldend kunstenaars een podium bieden om een breed publiek te bereiken.
De Wintersalon staat gepland van halverwege januari t/m einde februari 2023.

Aanmelding kan vanaf vandaag via info@pictura-groningen.nl met als mail-onderwerp de naam van de kunstenaar. Graag minimaal 3 (lage) resolutie afbeeldingen van eventueel tentoon te stellen werk bijvoegen.  Vermeld ook in de mail: naam, adres, website en een korte bio. Aanmelden kan tot 1 december 2022.          

Pictura zal uit de aanmeldingen een selectie maken om te komen tot een brede en gevarieerde Wintersalon. Na de selectie, in de eerste helft van december, volgt voor de deelnemers verdere informatie over de exacte tentoonstellingsperiode, de datum waarop het werk ingebracht moet worden en wat voor informatie moet worden aangeleverd voor sociale media en de nieuwsbrief van Pictura.
Bij verkoop hanteert Pictura een verkoopcommissie van 30%. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. 

Op de hoogte blijven?

Meer nieuws

Verwacht: Martin Tissing

Onder de titel ‘Echte kleur, dat ben je zelf’, toont Pictura vanaf 14 mei een uitgebreide selectie uit de artistieke nalatenschap van Martin Tissing, een

Zaterdag weer Tangosalon bij Pictura

Milonga007 organiseert aanstaande zaterdag 1 april weer haar maandelijkse Tangosalon bij Pictura.in de bovenzaal gaan de voetjes weer van de vloer.Deuren open vanaf 20 uur.Entree