Wintersalon Pictura
pict-min

De Pictura Wintersalon: inschrijving geopend. Met de Wintersalon 2023 wil ons Kunstlievend Genootschap professionele beeldend kunstenaars een podium bieden om een breed publiek te bereiken.
De Wintersalon staat gepland van halverwege januari t/m einde februari 2023.

Aanmelding kan vanaf vandaag via info@pictura-groningen.nl met als mail-onderwerp de naam van de kunstenaar. Graag minimaal 3 (lage) resolutie afbeeldingen van eventueel tentoon te stellen werk bijvoegen.  Vermeld ook in de mail: naam, adres, website en een korte bio. Aanmelden kan tot 1 december 2022.          

Pictura zal uit de aanmeldingen een selectie maken om te komen tot een brede en gevarieerde Wintersalon. Na de selectie, in de eerste helft van december, volgt voor de deelnemers verdere informatie over de exacte tentoonstellingsperiode, de datum waarop het werk ingebracht moet worden en wat voor informatie moet worden aangeleverd voor sociale media en de nieuwsbrief van Pictura.
Bij verkoop hanteert Pictura een verkoopcommissie van 30%. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. 

Op de hoogte blijven?

Meer nieuws

Italië-project

We doen hierbij een oproep aan kunstenaars die zich nauw verbonden voelen met Italië en de Italiaanse cultuur om zich te melden bij Pictura. Later

Popposters VERA tijdens Eurosonic

Tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival (ESNS) zijn in het kader van de European Poster Explosion bij Pictura zeefdrukposters en prints te zien van de VERA Artdivision.

Ontmoet de kunstenaars op 18 december

In het kader van de tentoonstelling Was Übrig Bleibt is er op zondag 18 december een ontmoeting met de deelnemende kunstenaars. De bijeenkomst begint om 15.30 uur.