Popposters VERA tijdens Eurosonic
01-18-2023---EPEX---Julia-de-Jong---website

Tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival (ESNS) zijn in het kader van de European Poster Explosion bij Pictura zeefdrukposters en prints te zien van de VERA Artdivision. Alle posters zijn originele kunstwerken, gemaakt en afgedrukt door de 13 ontwerpers van VERA. De meeste werken zijn te koop. In de bovenzaal is een tentoonstelling rond de VERA gigposters, met de meest recente posters van de deelnemers en gezeefdrukte installaties en 3D-objecten.

The European Poster Explosion (EPEX) is een initiatief van de VERA Artdivision en Kunstlievend Genootschap Pictura en is een officieel onderdeel van het Eurosonic/Noorderslag Festival.

The European Poster Explosion is te zien van woensdag 18 januari tot en met zaterdag 21 januari 2023 van 13.00 tot 17.00 uur. De officiële opening is woensdag 18 januari om 17.00 uur.

Op de hoogte blijven?

Meer nieuws

Guitar Bizarre treedt op in Pictura

In 2021 hebben de gitaristen Hendrik Jan de Jong en Remco de Haan het innovatieve gitaarduo Guitar Bizarre opgericht. Hendrik Jan staat aan de basis

Exposities verlengd

De exposities die momenteel bij Pictura te zien zijn, worden verlengd tot en met 1 juni.Het betreft de exposities van Paula Biemans en Klaas Kloosterhuis,