Popposters VERA tijdens Eurosonic
01-18-2023---EPEX---Julia-de-Jong---website

Tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival (ESNS) zijn in het kader van de European Poster Explosion bij Pictura zeefdrukposters en prints te zien van de VERA Artdivision. Alle posters zijn originele kunstwerken, gemaakt en afgedrukt door de 13 ontwerpers van VERA. De meeste werken zijn te koop. In de bovenzaal is een tentoonstelling rond de VERA gigposters, met de meest recente posters van de deelnemers en gezeefdrukte installaties en 3D-objecten.

The European Poster Explosion (EPEX) is een initiatief van de VERA Artdivision en Kunstlievend Genootschap Pictura en is een officieel onderdeel van het Eurosonic/Noorderslag Festival.

The European Poster Explosion is te zien van woensdag 18 januari tot en met zaterdag 21 januari 2023 van 13.00 tot 17.00 uur. De officiële opening is woensdag 18 januari om 17.00 uur.

Op de hoogte blijven?

Meer nieuws

Italië-project

We doen hierbij een oproep aan kunstenaars die zich nauw verbonden voelen met Italië en de Italiaanse cultuur om zich te melden bij Pictura. Later

Popposters VERA tijdens Eurosonic

Tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival (ESNS) zijn in het kader van de European Poster Explosion bij Pictura zeefdrukposters en prints te zien van de VERA Artdivision.

Ontmoet de kunstenaars op 18 december

In het kader van de tentoonstelling Was Übrig Bleibt is er op zondag 18 december een ontmoeting met de deelnemende kunstenaars. De bijeenkomst begint om 15.30 uur.