Popposters VERA tijdens Eurosonic
01-18-2023---EPEX---Julia-de-Jong---website

Tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival (ESNS) zijn in het kader van de European Poster Explosion bij Pictura zeefdrukposters en prints te zien van de VERA Artdivision. Alle posters zijn originele kunstwerken, gemaakt en afgedrukt door de 13 ontwerpers van VERA. De meeste werken zijn te koop. In de bovenzaal is een tentoonstelling rond de VERA gigposters, met de meest recente posters van de deelnemers en gezeefdrukte installaties en 3D-objecten.

The European Poster Explosion (EPEX) is een initiatief van de VERA Artdivision en Kunstlievend Genootschap Pictura en is een officieel onderdeel van het Eurosonic/Noorderslag Festival.

The European Poster Explosion is te zien van woensdag 18 januari tot en met zaterdag 21 januari 2023 van 13.00 tot 17.00 uur. De officiële opening is woensdag 18 januari om 17.00 uur.

Op de hoogte blijven?

Meer nieuws

Verwacht: Martin Tissing

Onder de titel ‘Echte kleur, dat ben je zelf’, toont Pictura vanaf 14 mei een uitgebreide selectie uit de artistieke nalatenschap van Martin Tissing, een

Zaterdag weer Tangosalon bij Pictura

Milonga007 organiseert aanstaande zaterdag 1 april weer haar maandelijkse Tangosalon bij Pictura.in de bovenzaal gaan de voetjes weer van de vloer.Deuren open vanaf 20 uur.Entree