Guitar Bizarre treedt op in Pictura
promotiefoto Guitar Bizarre light

In 2021 hebben de gitaristen Hendrik Jan de Jong en Remco de Haan het innovatieve gitaarduo Guitar Bizarre opgericht. Hendrik Jan staat aan de basis van de pop/rockband Nemesea en Remco is voormalig lid van het Groningen Guitar Duo. De achtergrond van beide musici is hiermee totaal verschillend en dit biedt het duo de mogelijkheid om muziek uit twee culturele sectoren op een vernieuwende manier met elkaar te verbinden.

De gitaristen spelen op (zowel klassieke als western) akoestische gitaren en maken deels gebruik van zelf gecomponeerde backing tracks.

Deze combinatie geeft de muziek een geheel eigen en origineel karakter en levert een nieuwe benadering van zowel klassieke muziek als verschillende andere stijlen op.

Het repertoire bestaat uit eigen arrangementen van klassieke muziek, arrangementen van nummers uit de pop- en jazzwereld en eigen composities.

Op vrijdag 21 juni geeft Guitar Bizarre een uniek live optreden in Pictura.

Reserveren kan via info@pictura-groningen.nl
Entree: 15 euro
Aanvang 20.15 uur

Op de hoogte blijven?

Meer nieuws

Guitar Bizarre treedt op in Pictura

In 2021 hebben de gitaristen Hendrik Jan de Jong en Remco de Haan het innovatieve gitaarduo Guitar Bizarre opgericht. Hendrik Jan staat aan de basis

Exposities verlengd

De exposities die momenteel bij Pictura te zien zijn, worden verlengd tot en met 1 juni.Het betreft de exposities van Paula Biemans en Klaas Kloosterhuis,