Gastvrouwen en -heren gezocht!
pictura-2022-logo-zwrt

GASTVROUWEN EN GASTHEREN GEZOCHT
Wij zijn op zoek naar versterking van ons team vrijwillige medewerkers. Onze activiteiten worden de komende jaren uitgebreid met muziek, theater, lezingen en cursussen. In de loop van 2023 openen wij een horecavoorziening voor onze bezoekers.

Wij willen graag in contact komen met gastheren en gastvrouwen.

Behalve het ontvangen van bezoekers is er een scala aan werkzaamheden waar je aan mee kunt werken: op- en afbouw exposities, tuinonderhoud, PR activiteiten, meewerken binnen onze horecavoorziening in de tuinkamer, eenvoudige administratieve werkzaamheden, en begeleiding van de diverse activiteiten binnen Pictura.

Benodigde vaardigheden en kwaliteiten:
Je vindt het leuk om mensen te ontvangen en te woord te staan.
Je hebt belangstelling voor kunst en cultuur in de breedste zin van het woord.
Je levert graag een actieve bijdrage aan de ambities van Kunstlievend Genootschap Pictura.
Je komt te werken in een prachtige omgeving, binnen een team van enthousiaste collega’s. Je kunt zelf je werktijden indelen. Je ontmoet veelzijdige, interessante en boeiende mensen.

Wij bieden:
Onkostenvergoeding
Ongevallenverzekering
Medewerkers overeenkomst
Professionele begeleiding en ondersteuning

Nieuwsgierig geworden? Loop gewoon eens bij ons binnen of neem contact op met Hans Trinks via info@pictura-groningen-nl

Op de hoogte blijven?

Meer nieuws

Italië-project

We doen hierbij een oproep aan kunstenaars die zich nauw verbonden voelen met Italië en de Italiaanse cultuur om zich te melden bij Pictura. Later

Popposters VERA tijdens Eurosonic

Tijdens het Eurosonic/Noorderslag festival (ESNS) zijn in het kader van de European Poster Explosion bij Pictura zeefdrukposters en prints te zien van de VERA Artdivision.

Ontmoet de kunstenaars op 18 december

In het kader van de tentoonstelling Was Übrig Bleibt is er op zondag 18 december een ontmoeting met de deelnemende kunstenaars. De bijeenkomst begint om 15.30 uur.